Computertasker i læder

Jeg har tidligere skrevet om computertasker til kvinder, og hvor jeg også kom med mine bud på pæne og stilfulde computertasker til kvinder. Hvis du ikke har læst det, så kan du læse det her.

Her fortalte jeg om, at vores computer er en af de fysiske ting, som er vort hjerte mest nært, og som vi ikke kan leve uden. Og af denne simple grund, skal vi passe på vores computer – og det mest oplagte til dette er en computertaske. En computertaske er ikke en hindring, når man bruger computeren, og så beskytter den maksimalt, når man ikke bruger computeren. Det er det, der er det mest irriterende med mobile covers. De er der stadig, når du bruger din mobil, men det er computertasker ikke, når du bruger din computer, så derfor er computertasker mest at foretrække.

Find lækre computertasker i læder her →

I det foregående indlæg om computertasker foreslog jeg nogle computertasker til kvinder, som både var flotte og billige. Men min personlige mening er at computertasker er flottest i læder. Det er mere lækkert at røre ved, og så ser det bare hammer godt ud, når du tager din computer op af din taske. Jeg har selv en computertaske i læder fra et engelsk firma, som jeg købte nogle år tilbage, og jeg meget glad for den. På det tidspunkt gav jeg omkring 300-400 kr. for den, hvilket er lidt dyre end traditionelle computertasker – eller computer sleeves. Men det holder stadig, og man kan næsten ikke se, at det er blevet brugt så meget, som jeg har brugt det. Computertasker i læder er i rigtig god kvalitet, så det kan godt være, at du skal investere lidt flere penge i det, her og nu, men på den lange bane er det en god investering.

Der findes computertasker i læder i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan få dem i sort, brun, med lukkefunktion, syet rundt i kanten og mange flere. Det er vigtigt, at du finder det sleeve, som du bedst kan lide og lad vær med kun at kigge i en butik. Der er rigtigt mange butikker, der forhandler læder computertasker. Det er derimod også vigtigt, at du kigger på størrelsen. De findes i alverdens størrelser, og det er vigtigt, at de passer perfekt til din computer, så den hverken sidder for stramt eller for løst.

Carriealong.dk er en dansk webshop, som forhandler alt inden for tasker. De har nogle fede computer tasker i læder – og i andre materialer. Jeg vil råde dig til, at prøve at gå derind for at se deres udvalg. Jeg er sikker på, at der er noget, du kan lide derinde.

Gå til Carriealong.dk ↵

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *