Computertasker til kvinder

Noget af det dyreste vi ejer, og som vi ikke kan undvære, uanset om man er på arbejdsmarkedet eller stadig går i skole, er vores computer. Vores computer er vores ét og alt i en travl hverdag, hvor e-mail og facebook har en central rolle. Vi er ofte meget opmærksomme på vores computer, og at den ikke tager skade. En computertaske – eller computer sleeves, som nogle foretrækker at kalde det – kan være utrolig god for nyttig for at holde vores computer beskyttet imod uheld, når vi ikke bruger den.


Der findes et hav af computertasker. Nogen er pæne og andre er grimme. Nogen af dyre og andre er billige. Det er – efter min mening – ofte de dyre computertasker, der er de pæneste og mest stilfulde. Jeg har valgt udelukkende at fokusere på computertasker til kvinder i dette indlæg, da jeg synes, der er stor forskel på computertasker til kvinder og mænd. Jeg har lavet en lille oversigt over de computertasker til kvinder, som jeg er synes er de pæneste. Jeg har både i kigget på prisen og designet i min udvælgelse, og jeg synes selv, jeg har fundet et godt mix mellem pris og design.

Computertaske til kvinder fra Adax i sort og lækkert stof

Køb denne computertaske →

Computerraske fra Case Logic til kvinder

Køb denne computertaske → 

 

Computertaske fra Thule til kvinder og mænd

Køb denne computertaske →

Eller se mange flere computertasker her ↵

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *