Daniel Wellington herreure

Herreure fra Daniel Wellington er blevet meget populære de seneste år, og et ure fra Daniel Wellington er absolut et must, hvis du vil have et ur, der er simpelt og stilfuldt. Jeg mener bestemt, at Daniel Wellington’s succes stammer fra det punkt, at de har lavet noget originalt, og at de gennem hele deres designlinje har haft et minimalistisk design uden markante detaljer. Mænd er blevet træt af, at ure skal være så store og dystre med alverdens store detaljer på urene, som gør dem utroligt komplekse og alt for store på de fleste håndled.

Herreur fra Daniel Wellington i udgaven Sheffield Silver Men

Køb dette Daniel Wellington ur →

Lige fra begyndelsen har Daniel Wellington draget i den anden retning. I retningen af at urene skal være små, stilfulde og minimalistiske men stadig uden at tabe momentum. Alverdens mænd rundt omkring i verden – inklusiv mig selv – har faldet for stilen, som urene fra Daniel Wellington har, og de er på meget kort tid blevet meget populære. Daniel Wellington har ikke et stort sortiment af ure. Nogen vil mene, at dette er skidt, men jeg trækker derimod til den anden side. Jeg elsker, at de ikke har et stort sortiment af ure, da det så bliver nemmere at vælge mellem deres ure og også nemmere at kende deres ure fremfor andre urmærker, der har et produktsortiment på mange hundrede ure.

Herreur fra Daniel Wellington i kollektionen Dapper

Køb dette Daniel Wellington ur →

Jeg nævnte tidligere, at jeg også har et Daniel Wellington herreure. Jeg er utroligt glad for det, og jeg elsker at gå med det. En af grundene til, at jeg valgte et Daniel Wellington ur er deres minimalistiske stil og at urene ser små ud. Jeg har et meget lille håndled, og alle andre ure kommer til at se alt for store ud på mit håndled, men det gør Daniel Wellington ikke, da deres ure er små i størrelserne og at de samtidigt ser små ud, da urskiven er meget simpel.

En af de ting, jeg elsker mest med mit Daniel Wellington ur er deres remme. Det er nemt at skifte og købe nye remme uden man skal investere i et nyt ur. På få minutter kan man give sit ur et helt nyt look og få det til at passe til en ny stil. Daniel Wellington er særdeles kendt for deres nato-remme, og jeg synes også, at de er rigtigt flotte. Der går heller ikke lang tid før, jeg køber en nato-rem, så jeg kan skifte mellem min læderrem og en nato-rem.

Daniel Wellington herreur med brun læderrem og simpel urskive

Køb dette Daniel Wellington ur →

Priserne på et ur fra Daniel Wellington er utrolig fornuftige. Priserne starter fra kun kr. 1299 og op til kr. 2000. For de penge får man et kvalitets ur fra et anerkendt urmærke og et ur, som man kan have rigtigt mange år frem. Jeg er sikker på, at du bliver glad for dit Daniel Wellington ur. Det er jeg hvert fald.

DitUr.dk er en dansk webshop, der forhandler Daniel Wellington ure. De har et stort sortiment af både dame – og herreure. Jeg vil råde dig til at gå derind, og se deres ure af Daniel Wellington, da de samtidigt også har gode priser og hurtigt levering.

⇔ Gå til DitUr.dk ⇔

Hvis der er nogen, der er interesseret i at høre hvilket Daniel Wellington herreur jeg har, så er det Daniel Wellington Bristol Silver med sort læderrem og den mindste urskive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *