Din Garderobe: Hvorfor jeg ikke har skrevet noget & det videre forløb

Det er nu lang tid siden, at jeg har opdateret DinGarderobe.dk. For ikke at sige rigtigt lang tid siden. Det seneste blogindlæg skrev jeg helt tilbage til den 11. juli 2015. Det var indlægget om Vans sneakers, som jeg selvfølgelig håber, du har læst, da jeg selv føler, at dette blogindlæg er et af mine bedste til dato. Men nok om det. I dag er det den 9. oktober 2015. Det vil sige, at det er næsten tre måneder siden, jeg har opdateret bloggen.

Der er selvfølgelig ingen god undskyldning for det, og inden jeg kommer til mine undskyldninger, så beklager jeg meget, at der er gået så lang tid siden mit seneste indlæg. Jeg skal blive meget bedre til at skrive regelmæssigt, da juli-måned var en rigtigt god måned angående antal indlæg, men så har jeg desværre ikke skrevet mere siden, hvilket jeg igen beklager meget.

Der er flere grunde til mit pludselige skrive-stop, men den mest overvejende er nok lysten. Jeg har ikke haft lysten til at skrive og bruge lige så lang tid på bloggen, som jeg gjorde før. Dette har så gjort, at jeg slet ikke har fået skrevet nogen indlæg, og at jeg så begyndte at glemme bloggen, da jeg følte, at jeg kunne udnytte min tid bedre ved at lave andre ting. Jeg har sat mig nogle mål med bloggen, og jeg håber bestemt, at jeg kan få dem indfriet.

Jeg vil nu give bloggen en ekstra skalle det næste stykke tid, og der kommer allerede nogle indlæg i dag (ja, du læste rigtigt, mere end ét). Jeg håber, at du stadig vil læse med, og jeg lover, at jeg vil forsøge så meget, jeg kan for at opdatere bloggen regelmæssigt med nye indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *