Om mig

Mit navn er Mads.

Det er mig, der ejer denne blog, og skriver alle indlæg. Jeg har ingen uddannelse indenfor fashion eller mode, hvilket jeg heller ikke påstår i mine indlæg. Dog har jeg et hjerte, der banker for fashion og mode. Dette har jeg haft siden barnsben, og det er altid noget, der har interesseret mig og skabt en lidenskab i mig.

I alle indlæg er det en viden, jeg har fundet på nettet ved at læse andre blogs og se videoer omkring emnet. Dertil er det ofte min egen mening, du vil opleve i indlægende, og det er en af hovedingredienserne i denne blog: At jeg skriver personligt og med mine egne holdninger.

I dét jeg ikke er nogen ekspert inden for fashion og mode, så er alle mine indlæg let forstående, da jeg mener, at alle skal kunne komme her ind og læse med: Ung som gammel. Jeg prøver desuden at gøre sådan, at mine indlæg favner bredt i befolkningen: Nogen gange skriver jeg om ure til mænd, andre gange skriver jeg om kjoler til galla-fester, og meget mere. Det er meget forskelligt.

Jeg håber, du vil følge med,

Mads

PS. Vil du gerne se, hvad jeg ellers arbejder med udover DinGarderobe.dk?

Jeg bruger meget tid på følgende sider:

BetterCoins.dk, hvor jeg skriver om Bitcoin – og ikke mindst sælger Bitcoins til danske kunder.

MyEyes.dk, hvor jeg skriver om kontaktlinser samt tilbehør dertil på nettet

Jayhap.com, som er en videosøgemaskine – lavet pga. at de andre videosøgemaskiner giver meget ringe søgeresultater

OBS: Der er reklamer i indlæggene, så jeg får en kommission, hvis du klikker på et link og derefter køber en varer.

Nogen gange skriver jeg om tilbud og priser, og jeg kan selvfølgelig ikke garantere, at disse tilbud og priser stadig er gældende, når du læser det pågældende indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *