Ray Ban tilbud

Ray Ban er et af verdens mest anerkendte og respekteret varemærke inden for solbriller. De har eksisteret siden 1937, og store stjerner som Bob Marley og Bob Dylan har gået med solbrillerne fra Ray Ban. De er kendt for deres solbriller med stort rundt glas, og det er det, der er medvirkende til deres store succes. Folk har været vilde med deres solbriller fra begyndelsen. Ray Ban er et innovativt selskab, der har ændret vores opfattelse af solbriller, og har sat nutidens standard for solbriller, og hvordan vi ønsker, at de skal se ud. Ray Ban har øje for detaljerne, for originalitet og har stor opmærksomhed på det endelige produkt.

Dette gør, at priserne også er derefter, og i den høje ende af solbriller. Det er sjældent, at jeg oplever, at butikker og webshops har tilbud på Ray Ban, men der mange penge at spare, hvis du finder dem billigt på nettet. Jeg har derfor kigget på en masse webshops, der sælger Ray Ban, og udvalgt de billigste og der, hvor de oftere har tilbud og udsalg på Ray Ban.

SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses har et enormt sortiment af Ray Ban solbriller, og et af de største sortimenter af solbriller, du kan finde i Danmark, så uanset hvilke solbriller du kan lide, så kan du finde solbrillerne hos dem. SmartBuyGlasses har rigtig gode priser på Ray Ban og andre solbriller, så du kan spare mange procenter ved at kigge forbi SmartBuyGlasses og købe dem der.

Udover et enormt sortiment og gode priser, så har SmartBuyGlasses også andre fordele. De har 100 dages returret, gratis levering, 2 års garanti, prisgaranti, så uanset hvor billigt, du finder et par Ray Ban solbriller, så matcher de prisen og så medfølger der også et gratis rensesæt til en værdi af kr. 160.

Alt dette gør, at SmartBuyGlasses er det oplagte sted til at handle Ray Ban og andre solbriller. Og fik jeg fortalt, at de kører ugens bedste tilbud, så du kan se hvilke, du kan spare mest på?

Tjek SmartBuyGlasses ud her

OpticZoo

OpticZoo er en webshop, der forhandler Ray Ban, og solbriller og briller af andre mærker. De kører prisgaranti, så uanset hvor billigt, du har set et par Ray Ban solbriller, så matcher de prisen. Dette vil sige, at hvis du finder nogle solbriller et andet sted på nettet til f.eks. kr. 1.200, og de koster kr. 1.400 hos OpticZoo, så matcher OpticZoo prisen, og giver dig dem til kr. 1.200. Det eneste, du skal gøre er at sende en e-mail til dem, så klarer de resten.

OpticZoo har et stort udvalg af Ray Ban solbriller, og det fantastiske ved det hele er, at de skriver den vejledende udsalgspris ud fra deres pris. Deres pris er tit omkring kr. 200-300 billigere end den vejledende udsalgspris, hvilket giver en dejlig fornemmelse af, at man ved, at man sparer penge ved at købe sine Ray Ban solbriller hos dem. Ligesom et tilbud.

Tjek Opticzoo ud her.

Mine favoritter fra Ray Ban

Jeg har puttet de Ray Ban solbriller ind nedenfor, som jeg bedst kan lide og som er mine favoritter, og som forhåbentligt kan give dig inspiration til hvilke nogle, du skal have. Jeg har inkluderet et link, så du hurtigt kan komme det rette sted hen, hvor du kan købe dem.

Solbriller fra Ray Ban i serien Clubmaster. De er elegante og smarte, og så så godt som på tilbud

 

Vejledende pris kr. 1.117, din pris kun kr. 948

Køb disse Ray Ban →

Så godt som tilbud på Wayfarer fra Ray Ban

 

Vejledende pris kr. 1.043, din pris kun kr. 789

Køb disse Ray Ban →

Lær mere om Ray Ban

Ray Ban er meget kendt for de to solbrille-serier Aviator og Wayfarer, og hvor der senere er kommet serier som Clubmaster, Round, Justin og Erika, som også har taget verden med storm og solgt rigtigt mange eksemplarer på verdensplan og i Danmark.

Ray Ban solbriller bliver skabt efter den nyeste teknologi, modetrends og den bedste kvalitet, så de sikre, at deres produkter altid lever op til nutidens standard og krav fra køberne. Ray Ban blev grundlagt for mere end 70 år siden, da nye fly fra det amerikanske luftvåben tillod, at piloterne fløj endnu højere og længere. Mange af piloterne rapporterede om, at solen gav dem hovedpine og højdesyge i de nye højder. Det amerikanske luftvåben forhørte sig hos Bausch & Lomb i 1937, om de kunne lave nogle solbriller, der kunne reducere hovedpine og kvalme hos piloterne, som forårsages af den intense blå og hvide nuancer af himlen. 7 år senere lancerede Bausch & Lomb brandet Ray Ban, som havde udviklet en teknologi, der afhjælp problemet. Herefter var Ray Ban født.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *