Rengøring af sneakers

Du kender det. Du har været ude og spille fodbold, eller lavet anden aktivitet i græs, grus eller sand med dine hvide Converse, eller et andet par sneakers. De er nu helt beskidte, og det er der, ikke noget at sige til. Det er en af de eneste dårlige ting, at sige om sneakers: De bliver så hurtigt beskidte. Og beskidte sneakers er ikke særligt pæne, og heller ikke på mode mere. For et par år tilbage, skulle sneakers være hullet, beskidte og man skulle i det hele taget se, at de var gamle og brugte.

Det skal de ikke mere. Nu skal de være pæne, se ud som nye uden det mindste grus eller misfarvning, så hvis du skal være med på moden, så skal du begynde så hurtigt som muligt med at rengøre dine gamle sneakers. Uanset om du er kvinde eller mand.

Det kan lyde som en uoverkommelig opgave, men fortvivl ej. Det er det ikke. Det kræver bare, at du har det rette udstyr for at rengøre din sneakers, og det rette udstyr er bare få klik væk. Jeg har samlet det bedste udstyr til rene sneakers nedenfor. Jeg har fundet det fra de bedste og billigste butikker på nettet, så du ikke behøver at lede længere efter det, så du kan fokusere mere på rengøring af sneakers. Lad sneakers rengøringen begynde.

Sneakers rengøring fra Collonil

Pris: Kun kr. 99

Køb denne renseskum →

Soft cleaner fra Collonil til rengøring af sneakers

 Pris: Kun kr. 79

Køb denne skumrens →

Ilse Jacobsen har lavet denne vedligeholdelses spray til sneakers, så rengøring af dem bliver en leg

Pris: Kun kr. 119

Køb denne vedligeholdelses spray →

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *