Sælg selv din bolig – og spar mæglersalæret: Guiden til selvsalg

Sælg selv din bolig og spar mæglersalæretDette indlæg er en del atypisk i forhold til de andre indlæg på bloggen. Hvis du kender bloggen eller har surfet lidt rundt, så har du sikkert opdaget, at alle de andre indlæg omhandler fashion og mode. I dag har jeg valgt at tage en hel anden drejning, og skrive om det at sælge sin bolig selv – også kaldet selvsalg. Jeg er utrolig fascineret af selvsalg, og jeg synes, at det er fantastisk, at man selv kan sælge sin bolig, og derved spare det dyre mæglersalær, som ofte ligger på kr. 30.000 – 100.000. Hvis man skal sætte det i perspektiv, så er det altså mange lækre sneakers eller andre mode-ting, man kan få for de penge – eller bare spare pengene op. Jeg vil i dette indlæg, gå ind i det mest basale af at sælge sin egen bolig, og så vil jeg guide dig videre til en side, hvor du kan læse endnu mere om selvsalg.

Selvsalg, er som sagt, når man selv sælger sin bolig uden hjælp fra en ejendomsmægler. Med internettet har vi fået mange muligheder for at holde kontakt med venner og bekendte, samt dele vores liv med førnævnte, men det har også givet så mange andre muligheder heriblandt muligheden for selv at sælge sin bolig. Før i tiden, var det næsten umuligt at sælge sin bolig selv. Der krævede det, at du havde et godt netværk og, at du kendte den rette person, der ønskede at købe din bolig. Hvis du ikke gjorde dette, som meget få gjorde, så var du nødt til at anskaffe dig en ejendomsmægler – og en ejendomsmægler er lig med et meget dyrt salær. Men med internettet, er det blevet markant nemmere og hurtigere at dele sin bolig med tusindvis af boligsøgende på få minutter. Du kan derved sælge din bolig selv på nettet og spare ejendomsmægleren væk.

Jeg tror, at folk undervurderer selvsalg – enten tror det, at det ikke kan lade sig gøre, eller tror de, at det kræver så meget tid, at det ikke kan betale sig at sælge boligen selv. Begge disse ting er ukorrekte. Det kræver selvfølgelig mere arbejde at sælge sin bolig selv, da du skal varetage de opgaver, som en ejendomsmægler ville lave i forbindelsen med et boligsalg. Det indebærer fremvisning, skrive beskrivelsen af din bolig og tage billeder af din bolig, samt finde den rette køber. Men med besparelsen taget i betragtning, så er det en rigtig god timeløn, du kan få, hvis du vælger at sælge sin bolig selv, for penge sparet er penge tjent. Til dem der siger, at det ikke kan lade sig gøre, så er det heller ikke rigtigt. Der er mange tusind eksempler på folk, der har solgt deres egen bolig, så det kan bestemt lade sig gøre, og det er ikke en umulig opgave. Slet ikke.

Sådan kan du selv sælge din bolig

Der er mange metoder, hvorpå du selv kan sælge din bolig. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du selv sælger din bolig. Du kan ligge et salgsopslag op på din Facebook-væg, du kan dele flyers ud i lokalområdet, du kan lave din egen hjemmeside og mange andre ting. Jeg har nedenfor taget udgangspunkt i tre metoder, hvorpå du selv kan sælge din bolig. Efter egen erfaring, så er det disse metoder, der ofte virker bedst, men da det ikke er sikkert, at de virker bedst på din bolig, så forslår jeg, at du også prøver dig frem med andre metoder. Prisen for metoderne nedenfor varierer fra kr. 0 til kr. 299 pr. måned – og det er en dårlig idé at vælge den gratis metode, bare fordi den er gratis. De andre metoder, der koster lidt, vil ofte give det bedste resultat, så det er en god ide, at du sætter dig ned og vurderer hvilken metode, der er bedst på både prisen og resultatet.

  • Sælg selv din bolig på selvsalg hjemmesiderne. Læs mere.
  • Sælg selv din bolig på de sociale medier. Læs mere.
  • Sælg selv din bolig på handelsportalerne. Læs mere.
Få råd, samt tips og tricks til selvsalg

Det er utrolig vigtigt at få råd, samt tips og tricks, når man selv sælger sin bolig. Det kan være forskellen på, om du får solgt din bolig eller ej. Jeg råder dig til at klikke forbi selvsalgafbolig.dk for råd, samt tips og tricks. De skriver om alt inden for selvsalg, f.eks. hvordan du tager gode billeder af din bolig, hvordan du forbereder din bolig til selvsalg, og hvor du kan sætte din bolig til salg. De skriver løbende nye artikler, så det er en god ide at holde øje med deres side løbende for at holde sig opdateret.

Jeg håber, du vil prøve kræfter med selvsalg. Her til sidst er der ikke andet for end at ønske dig held og lykke med dit selvsalg. Hvis du har nogen spørgsmål angående selvsalg, så er jeg sikker på, at selvsalgafbolig.dk er klar til besvare dem.

Billeder af fantasista på FreeDigitalPhotos.net.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *