Skoletasker til gymnasium

Det kan være svært at finde den rette skoletaske til gymnasium, som præsenterer både din stil og personlighed. Det gør det heller ikke nemmere, at skoletasken betyder så meget for, hvordan andre opfatter dig, og hvilket førstegangsindtryk, de får af dig.

Skoletasken skal selvfølgelig være flot og have stil, men ligeså vigtigt er det, at den er praktisk. Det nytter ikke at have en skoletaske i gymnasiet, som udelukkende er flot, men slet ikke er praktisk, så du ikke har plads til både computer og bøger, eller det tager dig en halv time at finde den bog, du skal bruge i tasken, fordi at den er for stor til dit behov.

Skoletaske til gymnasiet i skoleåret 2019 / 2020 ved start efter sommerferien?

Skoletasker til piger? Find fede styles her. Klik her ↵

Kæmpe udvalg af skoletasker til drenge – se og køb inden skolestart. Klik her ↵

Det er det, der er svært ved skoletasker, når de skal bruges i gymnasiet. Det er en hårfin balance mellem, at den er flot og praktisk, da man skal medbringe så meget i gymnasiet, både bøger, madpakke og computer, men samtidig er man meget opmærksom på, hvordan klassekammeraterne og de andre elever opfatter en. Spørger man tilfældigt rundt mellem nye og eksisterende gymnasieelever, så vil de sige, at stilen på skoletasken betyder alt. Det er derfor vigtigt at sørge for, at finde en skoletaske, som man mener passer bedst ind i ens egen stil – og som repræsentere den person, som man er.

Skoletasken skal sidde godt

Dertil kommer der, at tasken skal sidde godt. Det er meget vigtigt, at skoletasken sidder godt – især hvis man har langt til sit gymnasium, og derved skal have den på lang tid – hver eneste dag. Man kan få problemer med bla. ryggen, hvis skoletasken ikke sidder godt, og det er nok det sidste, man ønsker i en ung alder. Du kan ofte justere tasken, så den sidder godt, når du har modtaget den. Dog er det meget godt, at være bevidst om det inden købet af tasken, så man er sikker på, at den giver de bedste muligheder for at sidde godt. Der er en del råd omkring, hvordan den skal sidde for at den sidder mest optimalt. Nogle af de mere gængse råd til, hvordan skoletasken skal sidde, og du skal bruge den er følgende:

  • skal sidde på ryggen, ikke numsen
  • skal følge ryggen hele vejen ned
  • pak de tunge bøger, samt computer, så tæt på ryggen
  • skal være så let som mulig (tommelfingerregel: skoletasken bør ikke veje mere end en femtedel af din egen vægt)
  • du bør undgå alt for store tasker
  • dybden af skoletasken bør være mindst muligt

Mange teenagere tænker ikke så meget på komforten. Her handler det mere omkring designet af selve tasken. Der er ingen tvivl om, at designet er yderst vigtigt, men man må på ingen måde glemme komforten, og hvordan selve tasken sidder, da det kan give nogle problemer senere i livet, hvis man i tre år, har båret forkert rundt på sin skoletaske.

Køb din skoletaske på nettet

Det er forskelligt, om man køber sin skoletaske på nettet eller i den lokale butik, og alt i alt handler det om, hvad man er mest tryg ved. Jeg vil anbefale, at man køber skoletasker i lokale butikker, hvis den skal bruges til de første år i folkeskolen. I gymnasiet derimod anbefaler jeg, at man køber den på nettet, da man nu ved, præcist hvilken stil ens skoletaske skal have og chancen for, at man rammer rigtigt første gang er betydeligt større. Derudover er sortimentet markant større på nettet, og priserne er også betydeligt mindre. Ligeså vil man ofte få fragten gratis, når du handler tasken på nettet. Alt i alt er det en win-win at handle skoletasken på nettet.

Jeg har nedenfor samlet de mest praktiske, flotte og hotteste skoletasker til gymnasiet, som har ramt den hårfine balance mellem flot og praktisk rigtigt godt, og jeg er sikker på, at du vil elske taskerne, hvis du køber en af dem. Dertil sidder de også rigtigt godt på nærmest alle.

FJÄLLRÄVEN taske, som passer perfekt til gymnasiet.

Køb denne skoletaske →

På billedet ses en skoletaske fra Eastpak som egner sig suverænt til gymnasiet

Køb denne skoletaske →

Denne skoletaske fra Eastpak i farven grå er oplagt til gymnasiet.

Køb denne skoletaske →

Skoletaske fra FJÄLLRÄVEN oplagt til gymnasiet. Tasken er i farven ox red.

Køb denne skoletaske →

Her ses en taske fra mærket Day Birger Et Mikkelsen, som er anbefalingværdig til gymnasiet

Køb denne skoletaske →

Denne farverige skoletaske fra Eastpak er genial til gymnasiet, og helt sikkert en taske mange vil ligge mærke til.

Køb denne skoletaske →

Sort retro taske fra Eastpak

Køb denne skoletaske →

Der ses et billede af en super flot blå taske fra Fjällraven med to små lommer foran

Køb denne skoletaske →

Passede ingen af ovennævnte skoletasker til dig, så er det godt, at udvalget på nettet er kæmpe:

Skoletasker til piger – se de fede style og køb nu. Klik her!

Skoletasker til drenge – læder eller stof? Du bestemmer. Klik her!

Har du nogle erfaringer med skoletasker til gymnasiet? Eller kender du nogle skoletasker, som ser knaldgodt ud? Så må du meget gerne dele dem med os i kommentarsporet nedenfor, så mange andre også kan få glæde af dine erfaringer og meninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *