Vans sneakers

Vans er sneakers, som du må eje, intet andet. De er fantastiske at gå i, designet er flot og skoen er populær. Hvilket der er ikke er noget at sige imod, for Vans ved hvad folk vil have og har ramt fuldstændigt plet: Både med designet, stilen og skoens opbygning, så den er dejlig er gå i, men stadig ikke går på kompromis med designet.

Jeg elsker Vans og har adskillige sneakers fra Vans, og har ikke planer om at stoppe med at købe Vans. De laver fede sneakers og også nogle sneakers, som ikke rigtigt andre mærker laver. Og det gør det bare endnu mere fedt, fordi du får noget unikt, når du køber og går med Vans, som er næsten umuligt at finde hos andre skomærker.

Vans kan bruges på næsten alt slags tøj, uanset farver, motiver, størrelser og stil, og jeg vil næsten også påstå, at alle kan bruge Vans. Der er selvfølgelig en målgruppe for Vans, som er hovedsageligt unge drenge og piger, men udover det, så passer Vans perfekt til alle målgrupper fra familiefædre til ældre mand. Vans tilpasser sig hurtigt til fødderne og bliver hurtigere gået til, så tiden hvor ens fødder bliver generet af nye sko er meget mindre med Vans, fremfor andre sko. Jeg tror, det er grunden til, at så mange har mere end et par sneakers fra Vans, og det er også en af grundene til, at jeg har flere Vans, da jeg nemmere kan overskue at få nye Vans, når de bliver gået så hurtigt til.

Jeg tror, at det er meget få unge mennesker, der ikke har eller har haft et par Vans sko, og endnu mindre, der aldrig har hørt om Vans. Vans sneakers er meget respekteret i Danmark, og noget vi rigtigt godt kan lide i Danmark. Vi kan godt lide skateboarder-stilen, som Vans kom med og som vi forhåbentligt altid vil kunne lide.

Jeg har samlet de fedeste sneakers fra Vans lige nu, og jeg er sikker på, at du vil elske dem. De er samlet på Eshoes.dk, som er en dansk webshop, der sælger sko og som har rigtigt gode priser på Vans og ligeledes andre skomærker. Jeg har inkluderet et link, så du hurtigt kan finde den pågældende sko på Eshoes.dk og forhåbentligt køber den, så du kan være med på moden.

Sneakers fra Vans i farven Brushed

Køb denne Vans sneakers →

Vans sneakers i den originale serie Authentic i farven hvid

Køb denne Vans sneakers →

Eller se flere Vans her!

Vans startede i Californien i 1966 og fokuset var at lave sko til skateboard-stilen og skateboarders. Dette er i dag stadig fokuset, og det er også derfor, at Vans er så populære hos skateboarders, da det hovedsageligt er den målgruppe, som de prøver at ramme og lave skoene udfra. Derudover er Vans logo også udformet som et skateboard.

Vans startede ud med kun at lave 3 forskellige sko, men siden er produktsortimentet vokset markant, og Vans har nu mere end 100 forskellige sko og sælger nu også t-shirts, caps, tasker og sokker. Vans er et verdenskendt og anerkendt brand, og jeg er sikker på, at om 20 år, så er Vans stadig mode. Jeg tror og håber aldrig at Vans sko vil gå af mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *